MENU
X
Historien fortsætter – med tilfredse kunder i hovedrollen

For mere end 50 år siden startede Orla Bjerg Iversen en hvidevarebutik i kælderen i privaten på Stenløsevej i Hjallese.

1967 flytter familien til Odensevej, hvor 70 kvadratmeter i løbet af nogle år bliver til 100. I 1985 overtager sønnen Alex Bjerg Iversen og butikken vokser både i omsætning og i areal.
I 2001 vælger Bjerg Iversen at blive en del den nye kæde punkt1. Lokalerne og parkeringsforholdene slår ikke til mere da kundestrømmen stødt vokser, derfor flytter for-
retningen i 2004 over på den anden side af gaden – til Vagn Hansens tidligere Opel-forretning, hvor der etableres et nyt stort moderne hvidevarehus.
I 2014 vælger Bjerg Iversen at træde ud af kædesam-
arbejdet med punkt1, og pr. 1. januar 2015 kunne man igen se Bjerg Iversen logoet på facaden af butikkerne.

Gør en god handel og oplev Fyns bedste kundeservice

Det er ikke kun vigtigt af servicen er god, men mindst lige så vigtig er at prisen er konkurrencedygtig, derfor har Bjerg Iversen igået et indkøbssamarbejde med Hvidt & Frit kæden der har mere end 80 medlemmer rundt i landet og dermed giver en konkurrencedygtig platform.

Forretningens historie og vokseværk i gennem tiden er dog i sig selv ikke interessant. Det handler mere om den service og rådgivning, der alle årene har fyldt lokalerne – sammen med et sortiment af produkter, der hele tiden afspejler vores kunders behov eller sætter ny standarter i køkkenet og hjemmet. For medarbejderne hos Bjerg Iversen er det både en fornøjelse og en behagelig forpligtelse at forsætte traditionen for god rådgivning og engageret service. Historien fortsætter…..

Vi håber du nyder dit besøg på bjergiversen.dk

Med venlig hilsen

Jacob Bjerg Iversen
Direktør - Bjerg Iversen A/S

 

  • Stort udvalg – lige fra blendere til indbygningsovne
  • Kendte mærker i bedste kvalitet
  • Mange års erfaring
  • Rådgivning fra rigtige fagfolk
Fyns største Miele Showroom

Miele har i samarbejde med Bjerg Iversen ønsket at gøre noget mere for at imødekomme de forbrugere, der lægger vægt på overblik, enkelthed, kvalitet og et stort udvalg. Alt dette finder du i et Miele Showroom hos Bjerg Iversen.

På en spændende og inspirerende måde kan du se en bred vifte af Mieles produkter til køkkenet. Og det sker inden for nogle rammer, som gør, at medarbejderne i butikken endnu bedre end tidligere kan rådgive dig og demonstrere sammenhænge og muligheder på tværs af de enkelte Miele-produkter.

Vi forhandler alle de kvalitetsbrands, som du kender!

Du finder Fyns største samlede udstilling af Miele-produkter i butikken – men der er meget mere at komme efter i vores kæmpestore udstillingsområde. Du møder alle de kendte mærker – og løsninger, som sikrer dig mest muligt for pengene.

Vi ses i butikken
– kun 5 minutter fra Odense C!

Man-fre 9.30-18.00
Lørdag 10.00-15.00

Telefon: 66 13 12 73
E-mail: webordre@bjergiversen.dk

Bjerg Iversen A/S
Odensevej 115
5260 Odense S

Kørselsvejledning