MENU
X

Bjerg Iversen

>

Historien fortsætter – med tilfredse kunder hos Bjerg Iversen

For mere end 50 år siden startede Orla Bjerg Iversen en hvidevarebutik i kælderen i privaten på Stenløsevej i Hjallese. I 1967 flytter familien til Odensevej, hvor 70 kvadratmeter i løbet af nogle år bliver til 100. I 1985 overtager sønnen Alex Bjerg Iversen og butikken vokser både i omsætning og i areal. I 2001 vælger Bjerg Iversen at blive en del den nye kæde punkt1. 

Lokalerne og parkeringsforholdene slår ikke til mere da kundestrømmen stødt vokser, derfor flytter forretningen i 2004 over på den anden side af gaden – til Vagn Hansens tidligere Opel-forretning, hvor der etableres et nyt stort moderne hvidevarehus. I 2014 vælger Bjerg Iversen at træde ud af kædesamarbejdet med punkt1, og pr. 1. januar 2015 kunne man igen se Bjerg Iversen logoet på facaden af butikken på Odensevej.

Gør en god handel og oplev Fyns bedste kundeservice

Det er ikke kun vigtigt af servicen er god, men mindst lige så vigtig er at prisen er konkurrencedygtig, derfor har Bjerg Iversen et indkøbssamarbejde med Hvidt & Frit kæden der har mere end 80 medlemmer rundt i landet og dermed giver en konkurrencedygtigt udgangspunkt og et kæmpe udvalg af produkter..

Forretningens historie og vokseværk i gennem tiden er dog i sig selv ikke interessant. Det handler mere om den service og rådgivning, der alle årene har fyldt lokalerne – sammen med et sortiment af produkter, der hele tiden afspejler vores kunders behov eller sætter ny standarter i køkkenet og hjemmet. For medarbejderne hos Bjerg Iversen er det både en fornøjelse og en behagelig forpligtelse at forsætte traditionen for god rådgivning og engageret service. 

Vi forhandler alle de kvalitetsbrands, som du kender!

Du finder et kæmpe udvalg af mærkevarer du kender – men der er meget mere at komme efter i vores kæmpestore udstillingsområde. Du møder alle de kendte mærker – og løsninger, som sikrer dig mest muligt for pengene.

Få Fyns bedste kundeservice

Vi er naturligvis altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp

Ring på tlf. 66 13 12 73

Vi ses i butikken
– kun 5 minutter fra Odense C!

Man-fre 9.30-18.00
Lørdag 10.00-15.00

Telefon: 66 13 12 73
E-mail: webordre@bjergiversen.dk

Bjerg Iversen A/S
Odensevej 115
5260 Odense S

Kørselsvejledning

Brug ⌘ + rullefunktionen til at zoome ind og ud på kortet

Kortdata ©2021
Kortdata ©2021