MENU
X

Braun Oral-B eltandbørste PRO 750

Oral-B PRO 750 CrossAction genopladelig elektrisk tandbørste – økonomipakke
  • Type: ................................................................................................................................. Eltandbørster
  • Producent: ................................................................................................................................. Braun
Pris 499,-
Beskrivelse
Detaljer

Oral-B PRO 750 Black elektrisk tandbørste giver en klinisk dokumenteret bedre rengøring sammenlignet med en almindelig manuel tandbørste. Det professionelt inspirerede CrossAction børstehoved er designet, så det omslutter hver enkelt tand med børster i en vinkel på 16 grader, og 3D-rengøringsfunktionen oscillerer, roterer og pulserer for at løsne og fjerne op til 100 % mere plak end en almindelig manuel tandbørste. En timer i håndtaget hjælper dig med at børste i de tandlægeanbefalede 2 minutter. Denne pakke indeholder et bonusrejseetui. Det bedste af det hele er, at du får det med Oral-B, varemærket som flest tandlæger i hele verden bruger.

• Dynamiske bevægelser hjælper dig med at opnå forbedrede resultater
• Fjerner op til 100 % mere plak end en almindelig manuel tandbørste
• Det klinisk dokumenterede bedre 3D-rengøringssystem oscillerer, roterer og pulserer for at løsne og fjerne plak bedre end en almindelig manuel tandbørste
• Genopladelig elektrisk tandbørste med 1 funktion: Daily Clean
• Pakken indeholder: 1 genopladeligt elektrisk håndtag, 1 børstehoved og 1 oplader og et bonusrejseetui
• Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Prøv uden risiko i 30 dage. Hvis du ikke er 100 % tilfreds, får du pengene tilbage.

Rundt rengør bedre

Oral-B's runde hoved former sig efter hver tand for at give renere tænder og sundere tandkød vs. en almindelig tandbørste.

Børst længe nok

Den indbyggede timer hjælper dig med børste i mindst to minutter, den mindste børstetid anbefalet af tandlæger.

Batteri i op til syv dage

Oral-B Pro 750-batteriet holder i op til syv dage. På den måde undgår du at skulle have opladeren med på ferie.

Børstehoveder designet i samarbejde med tandlæger

Oral-B børstehovedrefillerne er designet til at passe perfekt til din tandbørste og har specialiserede funktioner for at give fantastiske resultater som afrundede spidser, der er blide ved tandkødet, vinklede børster, der renser imellem tænderne, og ultratynde børster til ekstra skånsom rengøring.

Det mærke, som flest tandlæger anbefaler*

Oral-B er ikke bare designet i samarbejde med tandlæger, det er også det mærke, som flest tandlæger i verden anbefaler. Prøv selv næste niveau inden for mundpleje fra Oral-B.

*baseret på undersøgelser af et repræsentativt udsnit af tandlæger fra hele verden, som regelmæssigt udføres for P&G