MENU
X

Braun Oral-B eltandbørste Kids

Oral-B Stages Power elektrisk tandbørste til børn med Disneys Prinsesser

  • Type: ................................................................................................................................. Eltandbørster
  • Producent: ................................................................................................................................. Braun
Pris 349,-
Beskrivelse
Detaljer

Oral-B Stages Power Kids elektrisk tandbørste med sjove og venlige Disney Prinsesser. Giver små hænder store evner til at gøre tænderne rene. Denne genopladelige, elektriske tandbørste har ekstra bløde børster til små munde og kan bruges sammen med Disney MagicTimer-appen fra Oral-B. Download appen og hjælp dine børn med at børste tænder i de tandlægeanbefalede 2 minutter. Så får de indøvet ordentlige tandplejevaner, som kan vare hele livet.

Oral-B Stages Power Kids el-tandbørsten bevæger sig med oscillerende-roterende bevægelser for en avanceret rensning, så dit barn kan have det sjovt, imens han/hun får mest muligt ud af sin tandplejerutine.

Det roterende PowerHead har ekstrabløde børstehår, så dit barn får omfattende renere tænder, imens han/hun lærer gode tandplejevaner. Designet, der er perfekt til den lille mund (3+ år), giver en kraftfuld, men nænsom rensning, mens de vokser.

Det kraftfulde, genopladelige batteri, der sidder i håndtaget, sikrer, at tandbørsten altid er klar til børstning ved et tryk på knappen. Batteriet kan vare op til fem dage på en enkelt opladning.